top of page
"Herbalife voedt je van binnenuit"
Herbalife

Wat is Herbalife?

Herbalife is wereldwijd het grootste bedrijf in maaltijdvervangers en voedingssupplementen.

Het is het doel van Herbalife is om mensen te helpen gezonder en gelukkiger te worden.

Naast inwendige voeding en sportvoeding bevat Herbalife ook producten voor huid,haar en gezichtsverzorging. 

In 2022 is Herbalife uitgeroepen tot 'het nummer 1 merk van de wereld in gewichtsbeheersing' en 'de nummer 1 maaltijdshake ter wereld' door Euromonitor International, een onafhankelijk onderzoeksbureau.

 

Waarom Herbalife? 

Herbalife is CELLULAIRE voeding die je van binnenuit voedt. De voeding brengt op celniveau je lichaam in beweging waardoor er een positief gezondheidseffect in gang wordt gezet. Door gezonde voeding, water drinken en beweging wordt het zelf herstellend vermogen van je lichaam in herinnering gebracht en bouw je aan een gezond immuunsysteem.

Je kent vast het gezegde: 'voorkomen is beter dan genezen'. Als je je hierin goed kunt vinden ben je bij mij en bij Herbalife aan het goede adres.

Het is je eigen verantwoordelijkheid om goede invulling te geven aan een preventieve levenswijze voor een blakende gezondheid.

Als je besluit om de volwaardige cellulaire voeding van Herbalife tot je te nemen, ben je liefdevol bezig! Je boekt direct gezondheidswinst, hoe je er op dit moment op fysiek-/psychisch-/zielsniveau ook voor staat. Je komt in alle opzichten in vorm en dat heeft een positieve invloed op je leven.

Begeleiding bij Herbalife:

Bij een eerste intake gesprek maken we kennis en stemmen we af wat jouw wens en doel is.

De begeleiding is bedoeld als stimulans om het door jouw gewenste resultaat te bereiken en om al je vragen te beantwoorden.

De verkoop van Herbalife producten is inclusief mijn advies en begeleiding.

 

Je bent van harte welkom!

Herbalife_SecondaryLogo_Grass_CMYK.png
bottom of page