1/1
"Je eigen waarheid
maakt je vrij!"
Werkvormen

Vanuit mijn hart voel ik intuïtief wat er in het moment nodig kan zijn en welke werkvorm ik hierbij wil inzetten. Ik vertrouw erop dat ik dit op een integere manier toepas. Dit doe ik altijd in overleg met jou.

Hierbij ga ik uit van eigen verantwoordelijkheid, zelfwerkzaamheid en zelfredzaamheid.

Stemmendialoog:  

              

Deze techniek begeleidt je om met je aandacht naar binnen te keren om inzicht te verkrijgen in wat  er in je leeft aan gedachten en overtuigingen. Je leert om naar jezelf te luisteren. Je kunt gaan ervaren of liefde of angst in jou aan het woord is. Door hier ruimte voor te maken en zonder oordeel naar dat deel in jou te luisteren kun je alles in jezelf omarmen op weg naar je Puur zijn.

Ook maak je hierbij contact met je LIefdeswezen/ziel die het overzicht heeft en je inzichten kan geven.

De theorie van Stemmendialoog ook wel Voice Dialogue genoemd is begin jaren zeventig ontwikkeld door het Californische psychologen echtpaar Hal en Sidra Stone.

Systeemopstellingen:    

Deze methode biedt inzicht in de energievelden die er zich in familie- of andere systemen afspelen. Als je het gevoel hebt dat je je plek niet helemaal inneemt kan een systeemopstelling je inzicht bieden. Door jezelf en de andere leden uit dit systeem energetisch neer te zetten (dus zonder dat de mensen fysiek aanwezig zijn) worden zich herhalende patronen zichtbaar. Door te voelen wat hier voor jou nog ontbreekt om je plek totaal in te nemen en dat ontbrekende stuk neer te zetten kan het patroon doorbroken worden. Op het moment dat jij je werkelijke plek inneemt en hierover een besluit neemt mag er voor jou gaan gebeuren wat de bedoeling is. Deze werkvorm is gebaseerd op het werk van Bert Hellinger.

 

Meditatie:

Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen. Mediteren helpt het versterken van je innerlijke communicatie en je bewustwordingsweg. Mediteren is een van de essenties van het leven en is onlosmakelijk verbonden met het Leven/ons lichaam. Starten met mediteren kan al eenvoudig met een Papershield werkkaartje van Elly van Maaren. Het heeft het formaat van een visitekaartje, om in de hand te houden. Door dagelijks met dit Papershield ( wat letterlijk betekent: Schild van Licht) te gaan zitten wordt je eigen trilling zuiverder en sterker. Het is een ondersteuning op je bewustwordingsweg. Indien je ervoor kiest met deze kleine Papershields aan jezelf te werken, versterk je zelfherstellend vermogen van lichaam en geest.

Deze Papershield werkkaartjes zijn bij mij verkrijgbaar. 

Voor meer informatie over Elly van Maaren kijk op deze site bij Links.

 

 

 


 

 

 © 2020  Marianne Kamsma                                                                                   Valandil 4  |  5663RG Geldrop  |  06 1241 1234  |  mariannekamsma@ziggo.nl