top of page
"Puur jezelf zijn is leven
 in vrijheid"
Marianne Kamsma

Mijn naam is Marianne Kamsma. Ik ben 61 jaar. Ik ben getrouwd met Pieter en samen hebben we 3 kinderen en 2 kleinkinderen.

 

Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar mijn puurheid. Als kind wist, hoorde, zag en voelde ik helder vanuit mijn hart. Omdat hiervoor in mijn gezin en in mijn directe omgeving geen ruimte was paste ik mezelf aan. 

En vergat mezelf. 

Door een ingrijpende gebeurtenis 'ontwaakte' ik.

Op 4 februari 1991 werd ons eerste dochtertje FEMKE dood geboren na een heerlijke zwangerschap van bijna 42 weken. We hebben haar vastgehouden en afscheid van haar genomen. Naast het verdriet voelde ik tegelijkertijd vrede en een innerlijk weten: FEMKE is LIEFDE!

FEMKE heeft mij eraan herinnerd dat naast dat ik LIEFDE geef ik ook Liefde mag gaan ontvangen. Vanaf dat moment is mijn verhoogde intuïtieve gevoeligheid geactiveerd en ben ik hier stap voor stap mee aan de slag gegaan. Femke is hierbij mijn leidraad, mijn beschermengel. 

In mijn omgeving ondervond ik nog steeds weerstand. Omdat ik mijn intuïtie moest volgen heb ik keuzes gemaakt waar anderen het niet mee eens waren. Ik kon echter niet anders. Ik werd iedere keer achteraf bevestigd dat mijn intuïtie zuiver was.

Hierdoor bewandel ik deze nieuwe weg, mijn blauwdruk, stap voor stap met mijn intuïtie, wetend dat ik daar volledig op mag vertrouwen. Dit vertrouwen wilde ik doorgeven en voelde na Femke de wens voor een volgende zwangerschap. 

Na FEMKE hebben we in LIEFDE een dochter en daarna een zoon gekregen. Ik wilde onze kinderen een start geven vanuit Liefde en vrijheid om zichzelf te kunnen zijn en blijven.

Mijn werkzame leven ben ik gestart als apothekersassistente, gedurende 10 jaar. Toen de jongste werd geboren ben ik gestopt met werken. Naast mijn liefde en zorg voor de kinderen ben ik me gaan verdiepen in innerlijke groei. Hiervoor heb ik de 2-jarige opleiding Procesgroep Innerlijk kind-werk gevolgd. Na 5 jaar ben ik weer buitenshuis gaan werken; 2 jaar in de detailhandel en 13 jaar als klassenassistente in het Speciaal Onderwijs. Daarnaast heb ik de 4-jarige opleiding Spiritueel Werker Aurora gevolgd die ik afgesloten heb met diploma Gekwalificeerd Spiritueel Werker. Tijdens het 3e en 4e jaar heb ik mensen binnen en buiten de opleiding begeleid. Hier ontstond mijn missie om mijn verhoogde intuïtieve gevoeligheid door te geven.

Om mijn bedrijf te kunnen starten heb ik de opleiding HBO medische basiskennis gevolgd en met diploma afgesloten.

Ik ervaar zoveel vreugde en vrijheid in mezelf sinds ik mezelf herinner wie ik ben. Ik ervaar innerlijke rust en vrijheid nu ik Puur mezelf ben. Dit gun ik iedereen en daarom is het mijn missie om je te herinneren aan wie jij bent. 

Op 5 september 2011 ben ik gestart met mijn bedrijf: Vitaliteit, Praktijk voor innerlijke groei. Op dit moment is de naam van mijn bedrijf: Puur jezelf zijn.

Graag begeleid ik je met mijn unieke expertise: Ik ben energetisch coach. Ik ben heldervoelend en helderwetend, helderhorend en helderziend. 

Aangeraakt door LIEFDE van Femke raak ik jou aan met mijn Liefde en Waarheid! Als je Puur jezelf bent herinner je wie je bent, ben je trouw aan je eigen waarheid en voel je je vrij!

 

Puur jezelf zijn:

Tijdens het consult maak ik gebruik van mijn helderheid. De informatie die ik ontvang geef ik aan jou door. Ook is het mogelijk dat ik informatie ontvang van en over jouw beschermengel.

Enkele werkvormen die ik gebruik zijn: familieopstellingen, energetische reiniging, traumaheling, rouwverwerking, ontwikkelen van je intuïtie, je beschermengel leren kennen en hiermee de klik maken.

Wil jij Puur jezelf zijn?

Je bent van harte welkom!

 

 

Foto voor website_edited.jpg
bottom of page