1/1
"Puur jezelf zijn is leven in vrijheid "
Marianne Kamsma

Mijn naam is Marianne Kamsma. Ik ben 58 jaar, getrouwd met Pieter en we hebben 3 kinderen en 2 kleinkinderen.

 

Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar mijn puurheid. Als kind wist, zag en voelde ik helder vanuit mijn hart. Omdat hiervoor in mijn gezin en in mijn directe omgeving onvoldoende ruimte was paste ik mezelf aan. 

En vergat mezelf. 

Door 2 zeer ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven 'ontwaakte' ik opnieuw.

In maart 1987 overleed mijn oudste broer op 26-jarige leeftijd. Ik was toen 24 jaar. 

In juli 1987 zijn Pieter en ik na 5 jaar verkering getrouwd. In 1990 raakte ik zwanger.

Op 4 februari 1991 overleed ons eerste dochtertje FEMKE in mijn baarmoeder na een heerlijke zwangerschap van bijna 42 weken. FEMKE is geboren, we hebben haar vastgehouden en afscheid van haar genomen. Naast het verdriet voelden we tegelijkertijd vrede en een innerlijk weten: FEMKE is LIEFDE!

Zij heeft LIEFDE in ons ontwaakt! 

Vanaf dat moment ben ik mezelf gaan zien en langzaamaan van mezelf gaan houden. Ik heb het besluit genomen mijn eigen waarheid te volgen gedurende alle omstandigheden.

Na FEMKE hebben we in LIEFDE een dochter en daarna een zoon gekregen. Onze kinderen zijn inmiddels volwassen en wonen op zichzelf. Onze dochter en haar man zijn gelukkige ouders van een zoon (juni '19) en een dochter (mei '21). Pieter en ik genieten volop als opa en oma!

Na de geboorte van onze kinderen ben ik me gaan verdiepen in mijn persoonlijke ontwikkeling naar onvoorwaardelijke liefde voor mezelf. In de vorm van

Procesgroep Innerlijk kind, Cursus Helende Handen, 4-jarige opleiding Spiritueel Werker Aurora en opleiding Creatieve Therapie. Daarnaast ben ik 10 jaar werkzaam geweest als apothekersassistente en 13 jaar als onderwijsassistente. Dit heeft allemaal bijgedragen aan wie ik nu ben.

 

Ik ben meer en meer puur mezelf! Dit wil ik graag doorgeven en daarom ben ik op 5 september 2011 gestart met mijn eigen bedrijf.

Mijn huidige bedrijfsnaam is Puur jezelf zijn. Graag begeleid ik je hierbij met mijn persoonlijke expertise.

Als je Puur jezelf bent leef je vanuit vertrouwen en liefde je eigen waarheid en voel je je vrij!

 

Sinds september 2012 ben ik gestart met Herbalife Nutrition. Mijn ervaring is dat mijn cellen zich hebben gereinigd van oude energie, ballast en overtuigingen. Mijn lichaam voedt zich iedere dag met nieuwe levensenergie! Ik voel me zuiver, helder en licht! Dat gun ik iedereen en daarom ben ik sinds 20-12-2012 onafhankelijk Herbalife Nutrition member. 

Verkoop, advies en begeleiding van Herbalife Nutrition heb ik aan mijn bedrijf toegevoegd. 

 

Puur jezelf zijn met Herbalife!

Ik bied je de voeding van Herbalife Nutrition aan in combinatie met mijn unieke expertise voor een optimaal resultaat voor jou!

Je bent van harte welkom!

 

 

 

 

Foto voor website_edited.jpg