1/1
"Puur jezelf zijn is leven in vrijheid"
Marianne Kamsma

Mijn naam is Marianne Kamsma. Ik ben 59 jaar.

 

Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar mijn puurheid. Als kind wist, zag en voelde ik helder vanuit mijn hart. Omdat hiervoor in mijn gezin en in mijn directe omgeving onvoldoende ruimte was paste ik mezelf aan. 

En vergat mezelf. 

Door 2 zeer ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven 'ontwaakte' ik opnieuw.

In maart 1987 overleed mijn oudste broer op 26-jarige leeftijd. Ik was toen 24 jaar. 

Op de avond van 3 februari 1991 overleed ons eerste dochtertje FEMKE in mijn baarmoeder na een heerlijke zwangerschap van bijna 42 weken. In de nacht van 4 februari is FEMKE geboren, We hebben haar vastgehouden en afscheid van haar genomen. Naast het verdriet voelde ik tegelijkertijd vrede en een innerlijk weten: FEMKE is LIEFDE!

Zij heeft LIEFDE voor mezelf in mij ontwaakt! 

Vanaf dat moment ben ik mezelf gaan zien en langzaamaan van mezelf gaan houden. Ik heb het besluit genomen mijn eigen waarheid te volgen en mijn grenzen aan te geven en hier in liefde trouw aan te blijven.

Na FEMKE hebben we in LIEFDE een dochter en daarna een zoon gekregen. Onze kinderen zijn inmiddels volwassen.

Mijn werkzame leven ben ik gestart als apothekersassistente, gedurende 10 jaar. Toen de jongste werd geboren ben ik gestopt met werken en heb met liefde het moederschap beleefd. Ik ben me gaan verdiepen in onvoorwaardelijke liefde voor mezelf. Hiervoor heb Ik de Procesgroep Innerlijk kind-werk gevolgd. Na 5 jaar ben ik weer gaan werken, 2 jaar in de detailhandel en 13 jaar als klassenassistente in het Speciaal Onderwijs. Daarnaast heb ik de 4 jarige opleiding Spiritueel Werker Aurora gevolgd die ik afgesloten heb met diploma Gekwalificeerd Spiritueel Werker. Tijdens het 3e en 4e jaar heb ik mensen binnen en buiten de opleiding begeleid en werd mijn missie bevestigd: Mijn helder zijn.

Ik ervaar zoveel vreugde en vrijheid in mezelf sinds ik mezelf herinner wie ik ben.

Het is mijn missie om je te herinneren wie je bent en daarom ben ik op 5 september 2011 gestart met mijn bedrijf: Puur jezelf zijn

Als je Puur jezelf bent herinner je wie je bent, leef je je eigen waarheid en voel je je vrij!

 

Daarbij voed ik me al bijna 10 jaar dagelijks met Herbalife Nutrition. Mijn ervaring is dat mijn Helder zijn hierdoor zuiver blijft. Mijn lichaam voedt zich iedere dag met liefde en levensenergie! Ik voel me zuiver, helder en licht! Dat gun ik iedereen en daarom ben ik onafhankelijk Herbalife Nutrition member. 

Verkoop, advies en begeleiding van Herbalife Nutrition heb ik aan mijn bedrijf toegevoegd. 

 

Puur jezelf zijn:

Tijdens het consult maak ik gebruik van diverse werkvormen zoals voice dialogue en familie-opstellingen. Tevens ontvang ik specifieke informatie voor jou van een Engel: een overleden familielid van jou. Informatie die jij Nu nodig hebt om Puur jezelf te kunnen zijn.

Herbalife Nutrition:

Ik bied je de voeding van Herbalife Nutrition aan in combinatie met mijn unieke expertise voor een optimaal resultaat voor jou!

Je bent van harte welkom!

 

 

Foto voor website_edited.jpg