top of page
1/1
"Puur jezelf zijn is leven vol vreugde in vrijheid"
Marianne Kamsma

Mijn naam is Marianne Kamsma. Ik ben 60 jaar.

 

Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar mijn puurheid. Als kind wist, zag en voelde ik helder vanuit mijn hart. Omdat hiervoor in mijn gezin en in mijn directe omgeving onvoldoende ruimte was paste ik mezelf aan. 

En vergat mezelf. 

Door 2 zeer ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven 'ontwaakte' ik opnieuw.

In maart 1987 overleed mijn oudste broer op 26-jarige leeftijd. Ik was toen 24 jaar. 

Op 4 februari 1991 werd mijn eerste dochtertje FEMKE dood geboren na een heerlijke zwangerschap van bijna 42 weken. ik heb haar vastgehouden en afscheid van haar genomen. Naast het verdriet voelde ik tegelijkertijd vrede en een innerlijk weten: FEMKE is LIEFDE!

FEMKE heeft mij eraan herinnerd dat ik LIEFDE verdien.

Vanaf dat moment ben ik mezelf langzaamaan gaan zien en van mezelf gaan houden. Ik heb het besluit genomen mijn eigen waarheid te volgen en mijn grenzen aan te geven en hier in liefde trouw aan te blijven.

Na FEMKE heb ik in LIEFDE een dochter en daarna een zoon gekregen. Zij zijn inmiddels volwassen.

Mijn werkzame leven ben ik gestart als apothekersassistente, gedurende 10 jaar. Toen de jongste werd geboren ben ik gestopt met werken. Naast mijn liefde en zorg voor de kinderen ben ik me gaan verdiepen in innerlijke groei. Hiervoor heb ik de 2-jarige opleiding Procesgroep Innerlijk kind-werk gevolgd. Na 5 jaar ben ik weer buitenshuis gaan werken; 2 jaar in de detailhandel en 13 jaar als klassenassistente in het Speciaal Onderwijs. Daarnaast heb ik de 4-jarige opleiding Spiritueel Werker Aurora gevolgd die ik afgesloten heb met diploma Gekwalificeerd Spiritueel Werker. Tijdens het 3e en 4e jaar heb ik mensen binnen en buiten de opleiding begeleid. Om mijn bedrijf te kunnen starten heb ik de opleiding HBO medische basiskennis gevolgd en met diploma afgesloten.

Ik ervaar zoveel vreugde en vrijheid in mezelf sinds ik mezelf herinner wie ik ben. Ik voel me geliefd en beschermd waardoor ik Puur mezelf ben. Dit gun ik iedereen en daarom is het mijn missie om je te herinneren aan wie je bent.

Op 5 september 2011 ben ik gestart met mijn bedrijf: Vitaliteit, Praktijk voor innerlijke groei. Op dit moment is de naam van mijn bedrijf: Puur jezelf zijn.

Graag begeleid ik je met mijn unieke expertise: mijn heldervoelen/helderweten.

Als je Puur jezelf bent herinner je wie je bent, leef je je eigen waarheid en voel je je vrij!

 

Daarbij voed ik me al 10 jaar dagelijks met Herbalife Nutrition. Mijn ervaring is dat mijn heldervoelen/helderweten hierdoor zuiver blijft. Mijn lichaam voedt zich iedere dag met liefde en levensenergie! Ik voel me zuiver, helder en licht! Dat gun ik iedereen en daarom ben ik onafhankelijk Herbalife Nutrition member. 

Verkoop, advies en begeleiding van Herbalife Nutrition heb ik aan mijn bedrijf toegevoegd. 

 

Puur jezelf zijn:

Tijdens het consult maak ik gebruik van diverse werkvormen zoals intuïtieve ontwikkeling, voice dialogue, familie-opstellingen. en traumaheling. Tevens is het mogelijk dat ik specifieke informatie voor jou ontvang van je beschermengel. 

Energetisch reinigen van je geest/lichaam: 

Alles wat je meemaakt in je leven moet je geest en je lichaam verwerken. Wat in je geest en/of in je lichaam onverwerkt blijft kan op den duur klachten gaan geven. Tijdens de energetische reiniging worden de klachten zichtbaar voor mij en kunnen de klachten verminderen of verdwijnen door transformatie in Liefde.

Energetisch reinigen van je woning/perceel: 

De reiniging kan op afstand of vindt plaats bij jou thuis. Tijdens de reiniging worden alle energieën die jou Nu belemmeren om Puur jezelf te zijn helder voor mij en worden getransformeerd in Liefde.

Herbalife Nutrition:

Ik bied je de voeding van Herbalife Nutrition aan in combinatie met mijn unieke expertise voor een optimaal resultaat voor jou!

Je bent van harte welkom!

 

 

Foto voor website_edited.jpg
bottom of page