top of page
"Puur jezelf zijn:
Verantwoordelijkheid nemen voor 
wie jij bent!"
Puur  jezelf zijn

 

Graag begeleid ik je naar je puurheid: je herinneren wie je bent.

 

Als jij besluit je puurheid te gaan leven en alleen aandacht te geven aan wat met jou resoneert kom je stap voor stap dichter bij jezelf. Je vertrouwen groeit en je gevoel van vrijheid en innerlijke rust neemt toe.

 

Bewustwording:

De weg van Liefde bewandelen is een keuze. Tijdens iedere situatie en ieder contact in Liefde met jezelf zijn, gaat Liefde in jou groeien.

Er heerst nog veel angst in de wereld en in de mensen. Hoe ga je hiermee om? Hoe blijf je bij jezelf?

Iedere keer dat je iets gevraagd wordt of als je iets doet heb je de mogelijkheid om te kiezen voor Liefde.

Liefde voelt vrij, angst voelt beklemmend.

Door dit met jezelf achteraf te reflecteren kun je de vraag stellen: heb ik op dat moment gekozen en gehandeld uit angst of uit Liefde? Hoe voelde het? 

Door hier zonder oordeel naar te kijken en eerlijk te zijn naar jezelf weet je dat je de volgende keer weer een keuze hebt. 

Vergeef jezelf als je uit angst hebt gehandeld en zorg dat je alert en relaxt blijft tijdens de volgende situatie zodat je die met Liefde kunt gaan omarmen. Gun jezelf de tijd daarvoor. Bewustwording kost tijd. Weet je niet wat te doen, doe dan even helemaal niets. Voel wat er in je naar boven komt.

Zo word je bewust in het moment en kun je sneller op het pad van Liefde komen en blijven. 

Jij bent een uniek wezen. Je lichaam geeft signalen aan je af of je je uniciteit leeft of nog niet. Dit kun je herkennen aan je energielevel. Als je je uniciteit leeft en dus vanuit je hart leeft voel je je vitaal en vreugdevol. Door hier aandacht aan te geven ga je je herinneren wie je bent. 

Om dit te kunnen leven vraagt: Liefde voor jezelf, moed om voor jezelf te kiezen, verantwoordelijkheid om trouw te blijven aan jezelf.

Liefde maakt deze weg vrij, angst en frustratie blokkeren deze weg.

Door hier stap voor stap mee aan de slag te gaan ga je in Liefde voor jezelf de Goddelijke weg terug naar jezelf.

 

Graag begeleid ik je met mijn unieke expertise: Ik ben energetisch coach. Ik ben heldervoelend en helderwetend en mijn wezen wordt ondersteund door mijn beschermengel.

Puur jezelf zijn:

Tijdens het consult maak ik gebruik van diverse werkvormen zoals intuïtieve ontwikkeling, voice dialogue, familie-opstellingen, traumaheling, energieherstel tijdens en na een burn-out en chakra-heling  Tevens ontvang ik informatie van je beschermengel over wat jij nodig hebt om Puur jezelf te kunnen zijn.

Het tarief voor een Puur jezelf zijn consult bedraagt: €80,00 ( duur: 60 tot 75 min.)

Het tarief voor een telefonisch Puur jezelf zijn consult bedraagt: €20, 00 per 15 min. (duur: maximaal 30 min.)

Energetisch reinigen van je geest/lichaam:

Alles wat je in je leven meemaakt moet je geest en je lichaam verwerken. Wat in je geest en/of je lichaam onverwerkt blijft kan op den duur klachten gaan geven. Tijdens de energetische reiniging worden de klachten voelbaar voor mij en kunnen de klachten verminderen of verdwijnen door transformatie in Liefde.

Het tarief voor een energetisch consult bedraagt: €50,00 ( duur: 30 tot 45 min.)

Energetisch reinigen van je woning/perceel: 

De reiniging vindt hier plaats. Tijdens de reiniging worden belemmerende energieën in jouw woning/perceel voelbaar voor mij via jou en kunnen worden getransformeerd in Liefde.

Het tarief voor een energetisch consult bedraagt: €50,00 ( duur: 30 tot 45 min.)

 

Sta jij hiervoor open en wil jij Puur jezelf zijn?

Je bent van harte welkom!

bottom of page