1/1
"Alles in jezelf zien, omarmen, aanvaarden en liefhebben!"
Puur  jezelf zijn

Graag begeleid ik je naar je puurheid, naar zijn wie je werkelijk bent.

 

Als jij besluit je puurheid te gaan leven en je over te geven aan wat de bedoeling is kom je stap voor stap dichter bij jezelf. Je natuurlijke energie wordt zichtbaar, je kracht neemt toe en je gevoel van vrijheid en vreugde groeit.

 

Dit vraagt je om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf.

Door iedere stap vanaf nu bewust te zetten en alleen energie te geven aan wat met jou resoneert, zet jij de stap naar puur jezelf zijn. Hierbij ga ik uit van zelfwerkzaamheid en zelfredzaamheid.

Tijdens de begeleiding zijn belangrijk: 

1.Voeding:

Uitgebalanceerde voeding is noodzakelijk om het lichaam van bouwstoffen te voorzien zodat je optimaal kunt functioneren. Herbalife Nutrition is cellulaire voeding en kan tijdens je bewustwordingsproces een enorme aanvulling zijn. Daarnaast werk je preventief aan je gezondheid. Bewustwording van eet- en levenspatronen leidt tot meer inzicht. Van welke voeding / levenspatroon krijg je energie en waardoor verlies je energie?

 

2.Drainage: 

Voldoende water drinken en voldoende beweging is van groot belang. Het lichaam heeft het vermogen om afvalstoffen in geestelijke en stoffelijke vorm af te voeren zodat eventuele blokkades zich oplossen en de energie beter gaat stromen. Als afvalstoffen onvoldoende worden afgevoerd kan dit het genezingsproces vertragen of ziekte veroorzaken.

De beste manier van bewegen is 30 minuten wandelen per dag.

3.Bewustwording/meditatie:

Doordat je goed voor jezelf en je lichaam zorgt gaat je lichaam voor je werken. Hierdoor kom je oude overtuigingen (oud 'zeer') tegen die vragen om losgelaten te worden om zo door te kunnen groeien in bewustzijn. Je cellen worden als het ware schoongespoeld en gevoed waardoor jouw uniekheid in herinnering wordt gebracht.

Je ziel vraagt of je hieraan gehoor wil geven. Ieder mens is geboren om zijn of haar unieke taak uit te dragen.

Ieder mens verdient het om ‘gehoord’ en ‘gezien’ te worden en te mogen ‘zijn’ wie hij/zij is.

Als ziel ben je in je lichaam afgedaald. Je lichaam geeft signalen aan je af of je je uniciteit leeft of nog niet. Als je aan jezelf voorbij gaat voel je dit in je lichaam. Als je je uniciteit leeft en dus vanuit je hart voel je je vitaal en vreugdevol. 

Om dit te kunnen leven vraagt moed. Moed en kwetsbaarheid om je eigen waarheid onder ogen te zien. Door hier stap voor stap mee aan de slag te gaan kies je uit Liefde voor jezelf de weg naar werkelijke vrijheid in jezelf. 

Sta jij hiervoor open, wil jij volledige verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en wil jij Puur jezelf zijn dan ben je van harte welkom.

4. Rust:

Slaap tenminste 7 uur per nacht.

Vermijd stress: dit is een van de grootste oorzaken van het uit vorm zijn.