1/1
"Puur jezelf zijn:
Jezelf herinneren
wie je bent!"
Puur  jezelf zijn

 

Graag begeleid ik je naar je puurheid: je herinneren wie je bent.

 

Als jij besluit je puurheid te gaan leven en alleen aandacht te geven aan wat met jou resoneert kom je stap voor stap dichter bij jezelf. Je vertrouwen groeit en je gevoel van vrijheid en vreugde neemt toe.

 

Bewustwording:

Je komt ofwel beschadigd op aarde of raakt beschadigd tijdens je leven.

Beschadigde mensen beschadigen anderen, bewust of onbewust.

Loop je in de pas dan ondervind je kritiek, loop je uit de pas ondervind je ook oordelen.

Je kunt je hier iets van aantrekken of het zien als een uitnodiging om boven jezelf uit te stijgen.

Als jij het beste uit jezelf wilt halen dien je vanuit een groter perspectief te kijken naar jezelf of de oordelen/kritiek waarheid zijn.

Is de kritiek/het oordeel waarheid en moet je hier oprecht iets mee? Zo ja, kijk met liefde naar jezelf en omarm deze beschadiging in jou en ben je hier in het vervolg van bewust. Herken je niets van jezelf in de kritiek/het oordeel kijk dan of je zonder oordeel naar de ander kunt kijken en in gedachten vanuit je hart de kritiek/het oordeel in liefde terug kunt geven aan de ander. Als je hier iedere keer naar handelt als er iets gebeurt wat je als vervelend ervaart kun je groeien in bewustzijn.

Jij bent een uniek wezen. Je lichaam geeft signalen aan je af of je je uniciteit leeft of nog niet. Dit kun je herkennen aan je energielevel. Als je je uniciteit leeft en dus vanuit je hart voel je je vitaal en vreugdevol. Door hier aandacht aan te geven ga je je herinneren wie je bent. 

Om dit te kunnen leven vraagt: Liefde voor jezelf, moed om voor jezelf te kiezen, verantwoordelijkheid om trouw te blijven aan jezelf.

Liefde maakt deze weg vrij, angst en frustratie blokkeert deze weg.

Door hier stap voor stap mee aan de slag te gaan ga je in Liefde voor jezelf de Goddelijke weg terug naar jezelf.

 

Graag begeleid ik je met mijn unieke expertise: mijn helder zijn.

Ik maak gebruik van diverse werkvormen zoals voice dialogue en familie-opstellingen. Tevens ontvang ik specifieke informatie voor jou van een Engel: een overleden familielid van jou. Informatie die jij Nu nodig hebt om Puur jezelf te kunnen zijn.

Het tarief voor een Puur consult bedraagt € 90,00 en duurt ongeveer een uur.

Sta jij hiervoor open en wil jij Puur jezelf zijn?

Je bent van harte welkom!