1/1
"Puur jezelf zijn:
De moed hebben om alles in jezelf in het Licht te brengen"
Puur  jezelf zijn

Graag begeleid ik je naar je puurheid, naar zijn wie je werkelijk bent.

 

Als jij besluit je puurheid te gaan leven en je over te geven aan wat de bedoeling is kom je stap voor stap dichter bij jezelf. Je vertrouwen groeit en je gevoel van vrijheid en vreugde neemt toe.

 

Dit vraagt je om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf.

Door iedere stap vanaf nu bewust in het Nieuwe te zetten en alleen energie te geven aan wat met jou resoneert, zet jij de stap naar puur jezelf zijn. Hierbij ga ik uit van zelfwerkzaamheid en zelfredzaamheid.

Tijdens de begeleiding zijn belangrijk: 

1. Voeding:

Uitgebalanceerde voeding is noodzakelijk om het lichaam van bouwstoffen te voorzien zodat je optimaal kunt functioneren. Herbalife Nutrition is cellulaire voeding en kan tijdens je bewustwordingsproces een enorme aanvulling zijn. Daarnaast werk je preventief aan je gezondheid. Bewustwording van eet- en levenspatronen leidt tot meer inzicht. Van welke voeding / levenspatroon krijg je energie en waardoor verlies je energie?

 

2. Drainage: 

Voldoende water drinken en voldoende beweging is van groot belang voor je algehele gezondheid. Je lichaam heeft het vermogen om afvalstoffen in geestelijke en stoffelijke vorm af te voeren zodat eventuele blokkades zich oplossen en de energie beter gaat stromen. Als afvalstoffen onvoldoende worden afgevoerd kan dit het genezingsproces vertragen of ziekte veroorzaken.

3. Bewustwording:

Doordat je goed voor jezelf en je lichaam zorgt gaat je lichaam voor je werken. Hierdoor kom je oude overtuigingen (oud 'zeer') tegen die vragen om losgelaten te worden om zo door te kunnen groeien in bewustzijn. Je cellen worden als het ware schoongespoeld en gevoed waardoor jouw uniekheid in herinnering wordt gebracht.

Ieder mens is een uniek wezen. Je lichaam geeft signalen aan je af of je je uniciteit leeft of nog niet. Dit kun je herkennen aan je energielevel. Als je je uniciteit leeft en dus vanuit je hart voel je je vitaal en vreugdevol. Je ziel vraagt of je hier verantwoording voor neemt. Ieder mens is geboren met het vermogen om zijn of haar unieke taak uit te dragen. 

Om dit te kunnen leven vraagt: Moed, Verantwoordelijkheid en Meesterschap over je persoonlijkheid (ego) om alles in jezelf in het LICHT te brengen.

Liefde maakt deze weg vrij, angst blokkeert deze weg. Door hier stap voor stap mee aan de slag te gaan ga je uit Liefde voor jezelf de Goddelijke weg naar het Nieuwe, naar werkelijke Vrijheid in jezelf. 

Sta jij hiervoor open, wil jij volledige verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en wil jij Puur jezelf zijn dan ben je van harte welkom.

4. Rust:

Slaap tenminste 7 uur per nacht.

Vermijd stress: dit is een van de grootste oorzaken van het uit vorm zijn.